David

DavidNär jag är ute i naturen så lever jag verkligen. Att få skåda ut över en fjällvidd eller tyst glida fram i en kajak gör gott i hela kroppen.

Jag har alltid känt en dragning ut i naturen. Något som gjort att jag alltid spenderat mycket tid utomhus på ett eller annat sätt. Till att börja med var det fokus på kojbyggen och upptäcktsfärder i de Småländska skogarna där jag växte upp. Idag tillbringar jag mest tid i den Jämtländska Fjällvärlden där jag nu studerar och arbetar. Favoritsysselsättningen är att under vårvintern vistas i fjällmiljö med skidor under fötterna.

Redan tidigt försökte jag fånga naturen med kameran för att på något sätt kunna minnas det jag upplevde när jag var ute och samtidigt kunna berätta för andra hur bra jag tyckte att det var.Detta intresse har efter hand växt sig allt större och nuförtiden är jag sällan ute utan kameran. Jag ser det som en stor utmaning att kunna fånga och förmedla de känslor naturen väcker hos oss. Oavsett om det gäller lugnet vid en stilla solnedgång eller adrenalinet som pulserar i kroppen vid ett åk i djup lössnö.

Kika gärna på bilderna i min portfolio och låt dig inspireras.

Ut och njut!

Pris!

Är du intresserad utav någon av mina bilder så kontakta mig för prisförslag. Jag använder Blf:s prislista som riktlinje. (Blf = Bildleverantörernas Förening)